Natuursteen op Maat

Natuursteen is op vele manieren toe te passen in zowel interieur als exterieur. Denk hierbij aan dorpels, vensterbanken, tafelbladen, aanrechtbladen, wastafelbladen maar ook trappen en vloeren behoren tot de mogelijkheden. Op de hiernaast afgebeelde foto's ziet u een aantal voorbeelden hiervan. Ook voor massief gefreesd maatwerk in welke vorm dan ook kunt u bij ons terecht. Wij maken hiervoor gebruik van een geavanceerd computergestuurd werkstation.

Door korte lijnen met leveranciers wereldwijd en een geoptimaliseerd machinepark, kunnen wij in eigen werkplaats met korte levertijd produceren. Wij beschikken over vakkrachten die zowel CNC zagen/frezen alsmede het ambacht beheersen. Wij verwerken voor u naast natuursteen ook composiet en keramiek.

Wanneer u speciale wensen heeft geven wij u hierin graag een passend advies. We denken natuurlijk gericht met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.
Maatwerk in marmer en graniet!
Op zoek naar een specialist? Schoenmakers Natuursteen, al meer dan 20 jaar met trots een begrip in natuursteenwerken. Voor al uw massief gefreesd maatwerk in welke vorm dan ook kunt u bij ons terecht. Kom gerust eens langs in onze showroom in Den Bosch!
Maak direct een afspraak