Natuursteen Rosmalen | Maatwerk Natuursteen | Schoenmakers

Op zoek naar natuursteen in de omgeving Rosmalen? Dan bent u bij Schoenmakers Natuursteen op de juiste plek. Schoenmakers Natuursteen, showroom gevestigd in Den Bosch, is gespecialiseerd in natuursteen en maatwerk. Met nagenoeg alle natuursteen-soorten en mogelijkheden tot alle soorten toepassingen ervan is Schoenmakers Natuursteen een complete aanbieder.
 

Toepassingen

Vele verschillende toepassingen zijn mogelijk, waarbij alles precies op maat gemaakt kan worden zoals u het wil. Bekijk de verschillende soorten toepassingen voor natuursteen:
 


Welke natuursteen voldoet aan uw wensen?

Bekijk de eigenschappen van de verschillende natuursteen soorten:
 


Maatwerk

U kunt natuursteen op veel verschillende manieren toepassen in en rondom uw woning. Wat uw ideeën ook zijn wij helpen u graag verder. Wij specialiseren ons in maatwerk natuursteen. Wanneer u speciale wensen heeft geven wij u hierin graag een passend advies. We denken natuurlijk gericht met u mee.

Neem vrijblijvend contact op of breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch, Noord-Brabant.
Maatwerk in marmer en graniet!
Op zoek naar een specialist? Schoenmakers Natuursteen, al meer dan 20 jaar met trots een begrip in natuursteenwerken. Voor al uw massief gefreesd maatwerk in welke vorm dan ook kunt u bij ons terecht. Kom gerust eens langs in onze showroom in Den Bosch!
Maak direct een afspraak